esmaspäev, 18. märts 2013

Mõtted, plaanid, soovid 4. veerandiks.

Klassijuhatajatunnis kirjutasid seitsmendikud oma mõtteid 4. veerandi kohta. Siin need nüüd on.
Lumi võiks juba ära sulada. Ilmad võiksid kiiremini soojemaks minna.
Soovin hoida oma hinded sama head nagu need praegu on.Tunnistusele loodan ikka vaid nelju - viisi. Õpetajad võiksid mõista, et noortel on suve saabudes muudki teha, seetõttu ei tohiks palju koduseid töid anda. Viimane veerand võiks natuke kergem olla, sest 3. veerand oli väga raske. Soovin, et kõik tähtsamad hindelised tööd edeneksid hästi. Soovin, et kõik klassikaaslased saaksid oma hinded korda. Ka need, kellel on tõesti raske, aga ise samuti tõsiselt pingutavad.
Loodan, et 4. veerand tuleb palju parem kui 3., sest siis olin ma sageli haige. Seetõttu ei olnud ka hinded kõige paremad. Soovin, et õppimises kõik hästi läheks ja korras oleks.
4. veerandil peab inimeseõpetust hästi hoolega õppima, sest selles aines tuleb üleminekueksam. Loodan, et teeme eksami ilusasti ära. Kõigele vaatamata, jama aine... Soovin, et kõik õpiksid hästi, annaks endast parima, sest  - tulemas on ju SUVI. Kannatagem see üks veerand veel ära! Loodan, et suvi tuleb nii ruttu kui võimalik. Siis saab koolist puhata. Mu mõtted on juba suves, aga peab veel leidma jõudu, et 4. veerand üle elada.
Veerandi lõpus läheme ekskursioonile Lõuna-Eestisse. Meiega  tulevad ka 6. ja 8. klass, tegelikult läheks parema meelega ainult oma klassiga. Meie reis võiks olla lõbus ja meeldejääv.
4. veerandil võiks olla palju ainetunde õues. Enamus üritusi võiksid õues toimuda; eriti siis, kui on päikeseline ja soe ilm. See veerand võiks mööduda ülikiiresti. 4. veerand võiks tulla elurõõmus, päikeseline, teguderohke, üritusterohke ning lõbus ja tore. Võiks olla vähemalt üks koolinädal, kus õpetajad annavad kas minimaalselt, või siis üldse mitte, koduseid töid.
Loodan, et ka sellel aastal toimub preemiareis tublidele õppuritele.
Spordipäeval võiks olla  hea ilm ja suurepärased sportlikud tulemused.
Tahaks väga minna kooliga teatrisse, sest oleme seda igal aastal teinud. Kuulda oli, et sel aastal peaksime bussisõidu ise maksma, sest "Lapsed teatrisse" projekti enam ei ole. Aga need, kelle vanemad oleksid nõus kogu raha maksma, läheksid kindlasti - seega, võiks ikka korra ühel teatrietendusel ära käia.
Võiks toimuda palju laagreid, kus me saaksime õppida näiteks kanuuga sõitmist või siis öösel patrullida. Õppeaastalõpu Võhma laager võiks ikka toimuda, sest varasemad olid täitsa huvitavad. Võiks teha üritusi koos teiste koolidega. Võiks toimuda muusikaalane üritus, kus esineks meie kooli bänd, aga bändid  ka teistest koolidest. Võiks olla igasuguseid väljasõite. Loodan, et tuleb palju lahedaid ööbimisega üritusi. Võiksime minna kuskile mere äärde. Kuna ilmad lähevad soojemaks, võiks kuskil telkida ja grillida. Me võiksime ka Saaremaalt välja minna, näiteks Tallinnasse või Rakverre, või Pärnu veeparki. Võiksime minna loomaaeda või kuhugi karnevalile.
Iga klass võiks mingi laheda ürituse välja pakkuda ja selle ürituse läbiviimisele ise kaasa aidata.
Võiks toimuda mõni klassiõhtu.
Võiksime teha selliseid asju, mis vabastaks meid stressist. Tahaks lihtsalt hullata, mitte terve veerand vaid oma hinnete pärast muretseda. Saaksime natukenegi mured endast välja lülitada...
Loodan, et koolivorm ei tule nii pea, kui üldse tuleb...
Kaasõpilastele soovime - olge rõõmsad! Olge lahedad ja nautige igat päeva! Olge kõigi suhtes viisakad ja sõbralikud! Tundke elust rõõmu! Olge igaühe suhtes mõistvad!
Ärge soovige inimestele halba, see kõik tuleb teile endile tagasi!
Edu meile kõigile 4. veerandiks!
 Soovime kõigile häid hindeid ja kordaminekuid.

Kärla kooli 7. klass.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar