teisipäev, 5. märts 2013

Kooli sünnipäev

Klõpsa pildil!

27. veebruaril peeti Kärla kooli 103. sünnipäeva. Õnnitlusi ja tänusõnu sai kool küllaga.
Külalisteks olid lapsevanemad, vilistlased, endised õpetajad jne. Oli võimalik osta ka sponsorpileteid, mille raha läheb kunstiklassi tarbeks. Kokku koguti üle 200 euro.
Sünnipäevapeol esinesid praegused Kärla kooli õpilased. Toimus kontsert - laulis lastekoor, poistekoor, mängiti  mitmesugusid  pille, lauldi ja tantsiti. Kontserdi kava oli sisukas, esinemiste vahel lugesid 3. klassi  õpilased endatehtud luuletusi ja pärast seda andsid nad infot järgmiste esinejate kohta.
 Suurteks abijõududeks olid ka meie klassi poisid Paul-Mark ja Oskar, kelle ülesandeks oli esinejaid aidata  küll pultide, küll toolidega... - kord lavale, kord lavalt ära.
Meie klassi mitmed etlejad võtsid osa eesti keele õpetaja koostatud luulepõimikust, millega esineti ka vabariigi aastapäevapeol valla klubis.
 Kontserdil tuli esimest korda lavale meie kooli oma bänd. Kõik kulges ülihästi, kuni juhtus väike viperus - üks kitarr oli täiesti häälest ära. Tehniliste probleemide tõttu esinesid nad lausa kaks korda.
Peale pikka ja nauditavat kontserti pakuti kõigile külalistele maitsvat sünnipäevatorti, kohvi ja morssi. Meie klassi mõnede tüdrukute tööks oli koogi ja morsi jagamine.
Oli üks päris huvitav keskpäevaõhtu.

Paul-Mark, Oskar, Ketlin, Marilin, Helina, Agne, Sirli, Katriin, Delis, Kristel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar