reede, 24. mai 2013

Spordipäev

Klõpsa pildil.

23. mail toimus kevadine spordipäev.
Algklassidel toimus see tundide ajal, meil peale 5. tundi.
Spordipäev algas rivistusega, sõna võttis koolipapa Jaan Lember, õpetaja Maret Arge tutvustas alade järjekorda ja vanusegruppe.
Õpilased jagati sünniaastate järgi gruppidesse. Võistlusaladeks olid kaugushüpe, 60m jooks, pallivise, kuulitõuge ja pikamaajooks.
Kõik alad olid meile tuttavad, aga kuulitõuget tegime ise alles esimest korda. Paljud meist ei olnud seda ala kunagi varem proovinud, ka tunnis pole harjutatud, siis oli see meie jaoks veidi võõras. Võiks isegi öelda, et on ju ebaaus, kui mõned pole kuuli kunagi käeski hoidnud, teised on aga sellel alal lausa võistlemas käinud... Spordipäeval võiksid ikka need alad olla, millega me ka tunnis tegeleme.
Meie klassi tüdrukutest võitis kaugushüppe Delis, Ketlin jäi teiseks. Sama järjekord läks ka 60m lõpp-protokolli. Poiste kaugushüppe ja 60m jooksu võitis meie klassi parim - Märt. Oskar tuli lühimaajooksus teiseks. Kuulitõuke võitis Ketlin uue isikliku rekordiga. Teiseks tuli Kristel, kolmandaks Sirli. Ärevust tekitas võistlejate seas ringi lennanud mesilane, aga õnneks ta kedagi ei nõelanud. Eelviimane ala oli pallivise, mille võitjaks tuli Kristel, järgnesid Ketlin ja Helina. Tegelikult oleks Ketlin kindlasti ka siin võitnud, ta viimane vise läks piirialast välja ja ei lugenud. Aga vise oli võimas! Poistest võitis sama ala Märt. Viimane ja - oodatuim või vihatuim ala, kuidas kellelegi - oli pikamaajooks. Jooks toimus Kärla terviserajal. Kuna see ala oli kohustuslik, püüdsid ikka kõik oma jooksu ära teha. Ka selle ala võitis Ketlin, Delis tuli kolmandaks. Sama ala poiste arvestuses võitis ikka Märt, aga päris napilt Kevini ees.Viimase kurvi juures elasid meile kaasa algklasside tüdrukud, päris naljakas oli.
Spordipäeva alguses olid kõik vägagi energiat täis, aga mida lõpu poole, seda rohkem ära väsiti.
Esimese kolme hulka kõik tulla ei saa, aga tähtis on, et võistlejad oma tulemustega ise rahule jääksid. Siis võib julgelt öelda, hästi läks... Kui juba tugevamate kannul püsida jõuab, siis võib ju ühel päeval neist ettegi minna. Loodame, et kõik andsid endast parima ja saavutasid isiklikke rekordeid. Kui lõpuks alad läbi said, oldi rõõmsad, et suudeti vapralt vastu pidada.
Spordipäev on üks meeldiv üritus. Ilm oli ka ilus ja toredad sõbrad ümberringi.

7. klass

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar