esmaspäev, 1. november 2010

Lastekoorilaager.

Lastekoorilaager, mis toimus 15. - 16. oktoobril, algas laulmisega. Lauluproove oli palju, laulsime kella viiest poole kümneni.  See kõik oli vajalik ja kasulik, aga ka üpris väsitav. Me õppisime uusi laule just sellisel moel, et neid rutem selgeks saada.
Kell 7 õhtul saime endale algklassiruumidesse  magamisasemed valmis teha.  Meil endil pidid kaasas olema magamiskott, padi ja mingi matt, mille peal pikali olla. Oli  ka õhtusöök. Meile pakuti kartulisalatit ja viinereid, joogiks saime morssi. Salati koostisained pidid osavõtjad ise kaasa tooma.
Siis läksime jälle laulma.
Tegelikult oli ka aega mängudeks. Meil lubati  üleval olla lausa terve öö. Magama mindi väga erineval ajal. Mõni läks tuttu juba kell 2, paljud aga hoopis 4 - 6 vahel. Öösel näiteks mängisime kooli. Või kolasime niisama klassist - klassi, et veidi magajaid ärritada. Tegelikult oli see kõik täitsa lõbus. Saime palju naerda, aga eks mõni kiljus või vihastas ka. Paljud olid ju väsinud ja tahtsid magada.
Meid segasid ka mõned poisid, kes lollitasid akende taga.
Öö möödus kiiresti, sest me lobisesime , vaidlesime ja kes tahtis, üritas ka magada.
Kui hommikul ärkasime, oh imet, oli  õues lörts maas. Ega kerge ärgata polnud, sest olime ju nii vähe maganud. Kui asjad kokku panime, saime hommikusöögi.  Meile pakuti  magusat ja soolast saia.
Ja siis, jälle laulma.
Laululaager lõppes kell 12.00.
Meile meeldis see üritus väga. Ootame järgmist laagrit põnevusega, sest esimene kord oli küll äge.

Kristel, Ketlin, Marilin, Sirli, Helina, Katriin, Delis, Melissa

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar