neljapäev, 14. oktoober 2010

Jalgrattamatk.

Meie klass käis reedel, 10. septembril jalgrattamatkal. See mõte tuli meie õpetajal, et teada saada, kus me elame. Matkal osales terve klass ja kaasas oli ka meie algklassiõpetaja Anne. Oma matka alustasime Paul-Marki kodu juurest, sealt sõitsime edasi Melissa ja Kevini juurde. Siis hakkas natuke vihma sadama.  Seejärel jõudsime Marilini juurde, sealt Mätasselga Aili juurde. Edasi minnes jõudsime Sõmerale, kus on Sirli, Helina ja Delise kodud. Ja vihmasadu läks järjest tugevamaks.
Edasi hakkas pikem sõit Uljesse, et jõuda Joonase, Ketlini ja Kristeli juurde. Sealt väntasime Kõrkkülla, kus elavad Märt ja õpetaja Katrin. Kui me seda teed läbisime, olid meie jalad juba päris väsinud. Ja vihmasadu muudkui tihenes.
Lõpuks jõudsime õpetaja Katrini ilusa maja ja aia juurde. Kui kõik olid oma ratastele kohad leidnud, läksime majja sisse. Seal pakkusid õpetajad meile kehakinnituseks kooki, torti ja morssi. Peale maiustamist asusime tagasiteele, igaüks siis juba omas tempos. Ja vihmasadu oli KOHUTAV.
Vaatamata vihmale jõudsid kõik õnnelikult koju. Jalgrattamatk oli väga lõbus ja huvitav. Järgmisel koolipäeval polnud õnneks ka keegi haigeks jäänud.

Paul-Mark, Melissa, Kristel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar