teisipäev, 1. jaanuar 2013

Jõulupidu.

Neljapäeval, 20. detsembril 2012, toimus jõulupidu nii algklassidel kui ka vanemate klasside õpilastel. Väikeste jõulupidu toimus kell 2 päeval, meie pidu algas õhtul kell 5.
Peo alguses kogunesime kõik koolimaja ette, et sealt rongkäiguna Kärla parki minna. Igale õpilasele ja õpetajale anti säraküünal, süütasime need põlema ja jalutasime pargi poole. Seal ootas meid suur kaunistatud valla jõulukuusk, väike lõke, mille ääres end soojendada ja muidugi Virge, kes meid tantsima pani, et hea tuju, aga ka sooja saada. Kuigi kõik õpilased eriti tantsida ei viitsinud, saime end liigutades sooja küll. Seepeale anti veidi aega söömiseks. Söögiks pakuti piparkooke, küpsiseid, saiakesi, mandariine, pirne ja joogiks loomulikult sooja teed.
 Kõik osavõtjad ei jõudnudki oma toitu veel ära süüa, kui juba sai iga klass uue ülesande. Me pidime
 lahendama salakirja! Saime teada, mida teha, et kingikott kätte saada -loomulikult jälle tantsima. Meie klass tantsis jenkat, Virge lasi samal ajal  ka vastavat tantsumuusikat. Saime üpris hästi hakkama ja olidki kingid käes! Natuke aega uurisid õpilased oma kingitusi ja siis oli aeg lasta õhku meie jõulusoovid. Need olid kirjutatud laternate peale, mis küll eriti kaugele lennata ei tahtnud. Kaks laternat lendasidki puu okstesse ja jäid sinna kinni. Õpetajad lubasid need mõnel teisel päeval uuesti õhku lasta, aga ei teagi, kas seda ka tehti.
Minu meelest oli selline jõulupidu õues päris huvitav, aga järgmisel aastal võiks pidu ikka majas sees olla.

Delis

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar