teisipäev, 1. jaanuar 2013

Jõululõuna.

Kolmapäeval, 19.detsembril 2012 toimusid pidulikud jõululõunad õpilastele ja õpetajatele.
Sellel päeval olid söögivahetunnid pikemad kui tavaliselt. Nagu ikka, toimusid need kahes vahetuses - 1.-4. klass ja 5.-9. klass.
Esimese söögivahetuse korraldas neljas klass.
Teise vahetuse korraldas meie klass. Poisid jätsime sellest  korraldustööst välja, seega sööklas käisid abis ainult tüdrukud. Me jagasime tüdrukud kahte gruppi - esimene grupp käis ettevalmistusi tegemas enne sööki ja teine grupp jäi pärast appi koristama.
Esimeses rühmas olid Katriin, Kristel, Katrina, Aili ja Agne. Nad katsid kaasõpilastele lauad ja aitasid toite laudadele viia. Söögiks pakuti eesti jõulutoitu - keedetud kartul, kaste, sealihaviilud, tangu- ja verivorst ning kõrvitsasalat. Magustoiduks oli Napoleoni kook, mis mulle väga maitses. Joogiks pakuti sooja glögi, mis tundus olevat mustikajook.
Teise gruppi kuulusid Helina, Ketlin, Marilin, Sirli ja Delis. Meie ülesandeks oli mustad nõud ja järelejäänud toidud laudadelt ära viia, toolid laudade alla panna ja söögiruum üldiselt üle vaadata.
Võrreldes eelmise aasta jõulupeolauaga oli selleaastane toit kuidagi liiga tavaline, sest kodudes sööme me jõulude ajal suht sarnast toitu.






Delis

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar