teisipäev, 1. mai 2012

Jüripäevajooks.

23. aprillil kl. 17.45 kogunesime Kärla parki, et osa võtta jüripäevale pühendatud matkatakistusriba läbimisest. Rada oli üles ehitatud nii, et oleks võimalik tutvuda Kärla valla teede ja radadega. Rada oli ca 8,5km pikk ja see tuli läbida jalgratastel.
Selle toreda ürituse korraldasid Kärla rahvamaja, Kärla spordihoone ja Kärla Noorte Osaluskogu.
Esimene start anti kl. 18.00.
Meie klass pani välja kaks võistkonda - tüdrukute võistkond ( Delis, Ketlin, Sirli, Helina) ja segavõistkond (Oskar, Märt, Kevin, Kristel).
Rajal oli 5 kontrollpunkti erinevate ülesannetega - vigursõit, jalgratta sõidukõlbulikuks sättimine, metsatöödeks vajalike vahendite tundmine, lehmalüpsmine, liiklustesti lahendamine ja liiklusmärkide tundmine ning esmased teadmised tervisest. Samal ajal, kui võistlejad  rajal kihutasid ja oskusi proovile panid, sai publik oma lemmikvõistkonda valida ja jüripäeva-teemalises teadmiste kontrollis kaasa lüüa. Õigete vastuste eest sai oma lemmikvõistkonnale punkte juurde teenida.
Võistkonnad, kes lõpetasid, said juua kuuma teed ja pirukat süüa.
Kui kõik olid lõpetanud, algas autasustamine. Koolivõistkondadest tuli 1. kohale seitsmenda klassi nelik, üheksandikud jäid teiseks ja meie tüdrukute võistkond tuli kolmandaks. Hurraa! Auhindadeks olid medalid ja šokolaadid.
See oli väga lahe õhtune üritus.

Sirli

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar