esmaspäev, 9. mai 2011

Jüriööjooks.

Jüriööjooks toimus 29. aprillil. Meie klassist osales kaks võistkonda. Ühes tiimis olid Kristel, Helina, Kevin ja Oskar. Teise võistkonda kuulusid Delis, Sirli, Ketlin ja Melissa.
Kokku oli aga 6 õpilaste ja 3 täiskasvanute võistkonda.Kogu trass tuli läbida jalgratastel, tee tundus väga pikk. Enne starti oli kõigil suur hirm sees. Kuna sõita tuli sõiduteedel, oli üks tingimus, et kõik kannaksid kaitsevarustust, s.t. kiivrit ja vesti. Selle eest anti lisapunkte.
Esimene peatuspunkt oli slaalom, siis tulid korvpalli vabavisked, õhupüssist laskmine, munade korvi viskamine, pusle kokkupanek, linnumaja ehitamine, laulu kirjutamine ja esitamine ja lõpuks oligi finiš. Kui kõik võistkonnad olid rajalt tagasi jõudnud, algas viktoriin.
Võistluse käigus tuli Kevini jalgrattal ratas alt; õnneks sõitis Paul-Mark meiega kaasa, et võistlusrajast pilte teha, nii sai Kevin kiiresti Paul-Margi rattaga edasi kihutada.
Hiljem läksime kõik tantsima, et veel ühte lisapunkti saada.Kuna oli rahvusvaheline rahvatantsupäev, tantsisid kõik üle Eesti sellel õhtul tantsu nimega Tõmba,Jüri...
Kui seegi tehtud sai, algas autasustamine.
Oli päris mõnus tunne, kui kõik lõpuks läbi sai. Aga ikkagi oli klassikaaslastega koos lahe ringi kihutada.
Meie klassi esimene võistkond jäi kuuendaks ja teine võistkond tuli 4. kohale.
Kooli võistkondadest võitis 9. klass ja nad said ka medalid. Kõikidele osavõtjatele kingiti aga šokolaad.
See oli tore õhtune kooliväline üritus.

Kevin, Melissa, Kristel, Ketlin, Helina, Oskar

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar