kolmapäev, 15. veebruar 2012

Öökool...

...toimus 3. veebruaril kell 20.00 meie koolis. Sellest võtsid osa 6. - 9. klassi õpilased. Kõigepealt  oli  politseikontroll ja öökooli reeglite ning kava tutvustamine.
 Tunnid algasid kell 21.00. Esimene tund oli meil füüsika, mis toimus matemaatikaklassis õp. Anne Tõru juhendamisel. Me ühendasime seal skeemide järgi juhtmetega kokku erinevaid asju (lampe, patareid, lüliteid jne.). Tunni lõpus tegime käsitööklassis kooki.
 2. tund toimus 1. klassis ning seda andis meile õp. Leana. Selleks tunniks oli karjäär. Me rääkisime seal, mis meile üksteise juures meeldib ja mis mitte, joonistasime kortsutatud paberi kortsude järgi puud ja lahendasime erinevaid loovust nõudvaid ülesandeid.
 3. tundi juhendas õp. Anni vend ja ta õpetas meile hip-hopi tantsu. See tund oli paljude lemmik.
 Viimane tund oli kehakeel, mis toimus raamatukogus õp. Tiina juhendamisel. Me rääkisime seal konfliktidest. See oli nii mõnegi arvates väga igav tund.
 Kell 1 läksime me "ööklasse" sööma. Söögiks olid kartulid, kanapihvid, salat, kaste ja magustoiduks jogurt. Pärast algasid disko ja filmi vaatamine. Kell 6.00-7.30 oli öörahu. Iga klass pidi magama oma klassis. Enamus õpilastest ei maganudki. Hommikul kell 8 läksime koju.

Delis
Klõpsa pildile ja vaata rohkem pilte

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar