teisipäev, 15. veebruar 2011

Öökoolis

11. veebruaril, algusega 20.00 toimus meil öökool. See oli tõeliselt lahe ja meeldis meile kõigile.
Nii kui koolimaja uksest sisse astusime, nägime koridoris politseinikke ja narkokoera.Meid kõiki pandi kohe puhuma alkomeetrisse, samal ajal nuusutas koer meie kotid üle. Ta oli väga armas ja oli näha, et hästi treenitud.
Alguses kogunesime saali, kus meile tutvustati öökooli reegleid.Koolivormiks oli kodune ööriietus ja koolikoti asemel oli kõikidel mõnusalt pehme isiklik padi. Pärast infotundi pakkisime oma asjad lahti ja hakkasid öötunnid - usundiõpetus, viipekeeletund, kunstiõpetus, Pilates ja muusikateraapia.Meile see Pilates eriti ei meeldinud, sest seal pidi ennast valusasti väänama. Viipekeel oli küll päris vahva, seal sai igasuguseid käemärke järele teha.Püüdsime igasuguseid sõnu oma kätega edasi öelda, s.t. õppisime rääkima oma käte abil. Tunnist saime kaasa ka viipekeele tähestiku.Selle tunni õpetaja oli Leana Vahter. Teised tunnid olid päris normaalsed.Kunstiõpetuses oli uudne see, et pidime joonistama hambaorgiga.Seda tundi viis läbi õpetaja Riina Eller. Muusikateraapias lasti meil kuulata rahustavat muusikat ja samal ajal õpetaja Külli vestles meiega. Aga me ei pidanud talle üldse vastama, võisime lihtsalt unistada... Usundiõpetuses, mida viis läbi õpetaja Anni, rääkisime jumalatest, erinevatest uskudest, nende sümbolitest.
Tegelikult olid kõik tunnid päris vahvad, sest need olid nii ebatavalised...
Järgmine kord võiks öökoolis olla näiteks ka padjasõda, magamisetund ja tantsutund.Võiks olla ka tund, mis toimub täiesti pimedas ruumis... Võiksid olla ka ebatavalised võistlused, mille läbiviimisel paratamatult palju naerda saaks.
Kui tunnid läbi said, algas öölõuna. Toitu serveeriti meile ruumis, mille ukse peale oli kirjutatud "Öökla". Toit oli täitsa maitsev.Aga nii palju kui oli osavõtjaid, oli ka toidu suhtes erinevaid arvamusi.Oli ka neid, kellele see öölõuna kohe üldse ei maitsenud.
Kui saime oma kõhud täis, algas nn ööklubi.Seal oli võimalus tantsida ja avatud oli ka väike ööbaar.
Pärast tantsu algas öökino. Meile näidati kahte filmi - "Avatar" ja "Pärsia prints:Ajaliiv".
See üritus oleks võinud olla veelgi rohkemate asjadega sisustatud, sest näiteks, kes mõlemat filmi juba varem näinud oli, hakkas igavlema ja siis kippus uni kangesti peale tulema.Ühe näidatud filmi asemel oleks võinud mingi tõeliselt õudukas film olla...
Pärast kõiki neid sündmusi algas öörahu.Kell näitas selleks ajaks viiendat hommikutundi... Siis oli koolimajas isegi veits vaikust kuulda. Tegelikult olid paljud terve öö üleval.
Öökool lõppes hommikul kell 8. See üritus võiks toimuda ka järgmisel aastal. Meil oli kogu öö tõeliselt lõbus.

Kevin, Katriin, Helina, Kristel, Delis, Marilin, Aili, Oskar

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar